Drie arrestaties en twee gewonden bij forse vechtpartij

BERGEN OP ZOOM – Afgelopen nacht zijn bij een stevige vechtpartij op de Steenbergsestraat een 37-jarige man en een 27-jarige man uit Bergen op Zoom gewond geraakt. Zij werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse een 26-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Bergen op Zoom aangehouden. Later werd op het politiebureau ook nog een 27-jarige Rotterdamse gearresteerd. De recherche stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar getuigen.

Rond 04.20 uur werd een vechtpartij gemeld nabij een horecazaak aan de Steenbergsestraat. Agenten zagen dat er niet meer gevochten werd. Er lagen twee mensen gewond op de grond. Zij werden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de grond

Van toeschouwers hoorden de dienders dat een conflict tussen twee mannen uit de hand was gelopen. Er was daarbij ook door omstanders geslagen en geschopt. Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat een 26-jarige Bergenaar als verdachte kon worden aangemerkt. Hij zou het 37-jarige slachtoffer nog meerdere keren in het gezicht geschopt hebben terwijl deze al op de grond lag. Hij werd aangehouden.

Terwijl de dienders met hem bezig waren werden ze beledigd door een 27-jarige vrouw, waarna ook zij werd gearresteerd. Op het bureau bleek dat zij en een 27-jarige Rotterdamse actief bij de vechtpartij betrokken zouden zijn geweest. Hierop zijn zij beiden alsnog aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het 37-jarige slachtoffer mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 27-jarige man werd opgenomen. De recherche stelt een nader onderzoek in. Er zijn camerabeelden maar daarop is niet al het geweld te zien. De speurders zijn daarom op zoek naar getuigen. 

Oproep

Ben je getuige geweest van de vechtpartij op de Steenbergsestraat en heb je nog niet met de politie gesproken? Bel dan met het nummer 0900 8844 of meld je via WhatsApp nummer 06-12207006.  Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Stockfoto: Pixabay/Павел (Pavlofox) Bron: Politie.nl