Dronkenman (43) gaat door lint in voetbalkantine Halsteren

HALSTEREN – Een 43-jarige Halsternaar is gisterenavond door het lint gegaan in de kantine van voetvalvereniging RSKV Halsteren en heeft daar forse vernielingen aangericht. De man had volgens de politie teveel gedronken en werd agressief. Hij gooide met barkrukken door de kantine waarbij hij de barvrouw bijna raakte. Ook vernielde hij een ruit. De man is thuis aangehouden door de politie. De voetbalvereniging heeft aangifte gedaan van vernieling.

Volgens getuigen had de man behoorlijk wat gedronken en was hij ruzie aan het zoeken, zo meldt de politie. "Op een gegeven moment pakte hij een barkruk en smeet die door de kantineruimte. Hetzelfde deed hij met een tweede kruk. Deze kwam achter de bar terecht, vlakbij de medewerkster die achter de bar stond."  Vervolgens is de ruziemaker de kantine uitgezet. "Maar onderweg naar buiten vond hij het toch nog nodig om een ruit in de deur kapot te trappen."

Aangifte

Nadat de ruziemaker was vertrokken kwam de politie ter plaatse die aangifte heeft opgenomen. Daarna zijn de agenten naar het woonadres van de Halsternaar gegaan waar de dader is aangehouden. De man zit nu vast, aldus de politie, en zal vandaag verder worden verhoord over zijn gedragingen.