Duty Manager hotel De Draak genomineerd voor titel F&B Professional of the year

BERGEN OP ZOOM – Bij het oudste hotel van Nederland zijn ze trots op collega Tim Schimmel. Hij is een van de zes Nederlandse horecamensen die genomineerd zijn voor de titel Food&Beverage Professional of the Year.

Een ‘duty manager’ is een stafmedewerker van een hotel, die tijdens werktijden de eindverantwoording heeft voor het totale gebeuren in het hotel. Tim is een van die managers. Hij wilde al van jongs af aan in de horeca wilde werken en had tijdens zijn opleiding al eens stage gelopen bij Grand Hotel De Draak. Hij werd op slag verliefd op dit bedrijf, mede daarom heeft hij er na die stage met met veel plezier 2,5 jaar gewerkt, gedurende de weekends, vakanties en feestdagen.

Passie

Nu is Tim er dus één van de eindverantwoordelijke mensen en een horecaman in hart en nieren, volgens zijn collega’s. Daar denken ze blijkbaar hetzelfde over bij de Association of Food & Beverage Management, die de Professional of the Year verkiezing organiseert. In zijn nominatie roemen ze de passie van de vakman, voor zowel horeca als social media: “Tim geeft zijn achterban op social media graag, door zijn initiatieven om het F&B-vak onder de aandacht te brengen, een kijkje in deze dynamische wereld. Hij inspireert en profileert zichzelf én zijn vakgenoten op een vermakelijke manier."

Zijn collega’s zijn vanzelfsprekend trots en hopen dat iedereen wil helpen om Tim die titel te laten winnen. Vanaf 28 december kan er gestemd worden via de website van Hospitality Management.