Een topavond voor 365 mensen van Kip en Apie in de Efteling

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / KAATSHEUVEL – Maar liefst 7000 mensen mochten vrijdag 12 oktober helemaal gratis genieten van al het fraais dat de Efteling te bieden heeft. Ook Stichting Kip en Apie was erbij. Een verslag…

Met wel 365 gasten en vrijwilligers trok Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes vrijdag voor een hele speciale avond naar de Efteling. Die was door ‘Wij als Ambassadeurs’ geheel verzorgd, voor zo’n 7000 gasten van diverse maatschappelijke stichtingen in Nederland. Maar ook Bergse bedrijven en organisaties deden een flinke duit in het zakje.

Helemaal af!

De invulling van deze avond was geheel inclusief: entree tot het gehele park en alle attracties, entertainment door de Eftelingkarakters, goochelaars, diverse optredens van muziekgroepen, actiefoto’s en eten en drinken in de vele horeca gelegenheden. Met dit gebaar hebben de Efteling en haar personeel, wat op vrijwillige basis aanwezig was, de maatschappelijke betrokkenheid meer dan waargemaakt.

Het vervoer heen en weer is mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Kiwanis en door de medewerking van Dek Opleidingen en Zeebra Tours. Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes dankt alle betrokkenen voor deze geweldige ervaring!

Meer weten over Kip en Apie? Klik hier!

Foto's: Peter Verhulst (bestuur Stichting Kip en Apie)