Ellefde van d’n Ellefde dit jaar via tv of online

BERGEN OP ZOOM – “Het wordt een uitzending die je niet wil en mag missen. Er zullen zeldzame, nog nooit vertoonde, beelden en momenten van het scherm spatten. De inhoud van het programma laten we graag aan het moment van de uitzending zelf. Natuurlijk is er aandacht voor het rijke verleden, de tradities en het heden van deze bijzondere viering”, zo kondigt Stichting Vastenavend de viering van de Ellefde van d’n Ellefde aan. “Woensdag 11 november om 22:33 uur wordt ook bekend wie ‘Onze nieuwe Òòg’eid zal zijn”.

“De komende “Ellefde van d’n Ellefde” wordt uniek en speciaal. We gaan een nieuwe Òòg’eid verwelkomen. Het is nog nooit eerder voorgekomen in onze rijke Vastenavendhistorie dat zovele Krabben het moment van de bekendmaking van onze nieuwe Prins of Prinses kunnen beleven. Dit jaar namelijk met z’n allen via de televisie of online!”, aldus de aankondiging.

Leeg Bleekveldje

“We vieren “de Ellefde van d’n Ellefde” dit jaar dus anders dan anders. Zowel de stad als het Bleekveldje zullen leeg blijven. We zoeken elkaar niet op. We vragen dan ook dringend om niet bij elkaar in de huiskamers te zitten en geen groepsvorming te creëren. De gedachte dat we allen op hetzelfde moment deelgenoot zijn van een zéér belangrijk Vastenavendmoment zal ons binden. Een moment ook, dat zo welkom is in deze tijd. Daar kijken we met z’n allen naar uit. Ook de nieuwe Prinses of Prins zal reikhalzend uitkijken om haar of zijn entree te maken. Het begin van een nieuwe periode, een nieuw tijdperk”.

Via https://www.zuidwesttv.nl/algemene-info kan worden nagegaan op welk kanaal  ZuidWest TV te vinden is. Tevens is de uitzending via de website van ZuidWest TV online te zien.