Elly Kellner zaterdag bij NPO Radio 1 LIVE

(Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Illustratie: NPO. Foto: Pixabay / Marcus Distelrath)

BERGEN OP ZOOM – Zaterdag 13 juni speelt Elly Kellner, de Bergse singer-songwriter, LIVE bij NPO Radio 1 tussen 15.00 en 16.00 uur. De gele NPO Radio 1 bus staat dan aan de Calandweg in Bergen op Zoom en zendt van daaruit een levendige live radioshow uit met actuele gesprekken, persoonlijke verhalen, muziek en dichtkunst met speciale aandacht voor de lokale blik op de actuele stand van het land: NTR Hilversum Uit.

Bergen op Zoom is van oudsher een kermisstad. De kermiswereld verkeert in zwaar weer als gevolg van de coronacrisis; pretparken mogen bijvoorbeeld wel open maar de kermis vooralsnog niet. Presentator Petra Grijzen gaat onder anderen in gesprek met een aantal kermisexploitanten die aan de Calandweg zijn gevestigd. De discussies worden ingebed in alles wat het leven mooi maakt, zoals muziek, cultuur en taart. En Elly zorgt voor de muziek!

  • Normaliter staan ze met de gele bus op een marktplein maar ivm de Covid19-maatregelen mogen ze het publiek helaas niet opzoeken, anders hadden ze op de Grote markt gestaan. Jammer! Maar je kunt dus wél live luisteren: https://www.nporadio1.nl/hilversum-uit