“ NEUZE N’OP ALWANA”

Datum 19/02/2020 -
Tijden 10.00 uur en 11:30 uur
Locatie Halwana, Zeelandhaven 15
Toegangsprijs 5 euro
Kaartverkoop via de website
Organisator SBM
Website www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl
E-mail info@stadsgidsen-bergenopzoom.nl
Telefoon 0164- 234377

Neuze n'op Alwana is een initiatief van de groep Vastenavendstadsgidsen in samenwerking met Stichting Vastenavend. Dit keer zoeken we het buiten de binnenstad en wel op de in deze tijd “meest g`eime plek” van de stad, HALWANA, de thuisbasis van de Stichting Vastenavend.

66 deelnemers gaan onder deskundige én leutege leiding van enkele Stichtingsboeren rondsnuffelen in de ruimtes waar WANA overzomert, waar SPUIT ELLEF blinkend van ongeduld staat te wachten op de Intocht, waar de geur van verse “verrekesblaze” de neuzen binnendringt en waar de BLAUWE SCHUIT klaarstaat om uit te varen.

Rondneuzen mag ook in het kledingmagazijn, op de plek waar de nieuwe VELDTEKENS een kleur krijgen, je komt zelfs in de hal waar de gloednieuwe PRINSEWAGE staat te pronken! Het wordt dus een belevenis waar je neus vanzelf van gaat krullen!

”NEUSGIERIG“ geworden? Meld je dan aan via: www.stadsgidsen-bergenopzoom.nl

De deelname kost de prinselijke som van 5 euro (inclusief koffie/thee bij ontvangst)

Voordat de rondwandelingen starten, krijgen de deelnemers een kort informatief verhaal over de achtergronden van het SPROOKJE VAN DE VASTENAVEND. Dit alles vindt plaats op woensdagochtend 19 februari, de dag van “Wagetjes Kijke”, op HALWANA aan de Zeelandhaven 15. De eerste groep van 33 deelnemers gaat rond om 10.00 uur en de tweede groep dweilt z`n neus achterna om 11.30 uur. De hele tour duurt bijna anderhalf uur.

Er is plaats genoeg om je fiets te stallen op het terrein van HALWANA, niet je auto…..!

AGGE MAR LEUT ET

Evenementenkalender