Podium Kloosterhof: Ogham, met ‘Celtic Songs and Tunes’

Datum 18/01/2020 -
Tijden aanvang: 20.15 uur
Locatie MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, Hoogerheide
Toegangsprijs €18,00
Kaartverkoop via website
Organisator Podium Kloosterhof
Website www.podiumkloosterhof.nl
Telefoon 0164-620221

Deze zeer enthousiaste groep heeft al vaker bij ons gespeeld. We doen er veel mensen een plezier mee om de muzikanten opnieuw te laten optreden. Keltische muziek is immers populairder dan ooit.

Ogham diept tijdens dit concert het inzicht in haar relatie met Schotland verder uit. Geen extravagante would-be Schotse of Ierse uitdossingen met pruiken en kilts. Ze laten de muziek spreken. Stuwende folksongs, breekbare ballads, gezelligheid, prachtige muziek en een goeie pint erbij. Zo'n avond wordt het gegarandeerd! Celtic folk, met een eigen sound, met eigen composities maar ook met bekende klassiekers.

De bandleden zingen, fluiten, spelen op viool, harp, gitaar, mandoline, banjo, ukelele, bas, keyboard, drums, djembé, bohdrán en lepels. Door een luchtige, humoristische presentatie ontstaat er een fijne sfeer en komt de band heel toegankelijk over.

Uiteindelijk gaat de hele zaal plat en raakt iedereen in de ban van Ogham. Gegarandeerd een geweldig, aanstekelijk concert. Kom genieten! Haste ye to Ogham!

Evenementenkalender