Podium Kloosterhof: Renate Reijnders – Het Liefdescollege

Datum 25/01/2020 -
Tijden aanvang: 20.15 uur
Locatie MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, Hoogerheide
Toegangsprijs €17,00
Kaartverkoop via website
Organisator Podium Kloosterhof
Website www.podiumkloosterhof.nl
Telefoon 0164-620221

Cabaretière Renate Reijnders wordt ook wel de Nederlandse Ruby Wax genoemd. Ze is dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien met een reprise van Het Liefdescollege.

De liefdestips die Renate in haar college geeft werken echt. ben je single? Bijna single? Of al heel lang geen single meer geweest? Kom naar Het Liefdescollege voor een romantische avond met bruikbare tips en hilarische tips over de liefde. Voor mensen met een relatie en de happy singles.

Het liefdescollege is cabaret, show en college ineen. De voorstelling is doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk en wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken. En de liefdestips werken echt, want het eerste liefdeskoppel is al ontstaan door Het Liefdescollege.

De liefdesquiz komt natuurlijk ook aan bod: gaat de liefde van de mens door de maag of de neus? Welke geur windt mannen op? Hoeveel procent van de Nederlanders denkt er wel eens over om zijn of haar partner te vermoorden>

Je wist niet dat er nog zo veel te leren viel over de liefde. Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rode koontjes, vooral van het lachen.

Evenementenkalender