Faillissement Fitness Palace Boulevard

BERGEN OP ZOOM – Het bedrijf Fitness Palace Boulevard, gevestigd aan de Boulevard, kwam vandaag plots met de mededeling per ommegaande te stoppen. Het kan de concurrentie van met name de prijsvechters niet meer aan, wordt als een van de redenen opgegeven. Eerder had het fitnesscentrum al een zware klap te verduren toen Philip Morris als klant wegviel.

Eerder dit jaar was een nieuwe manager aangesteld in de hoop het tij te kunnen keren. De vele inspanningen om de economische malaise, de prijzenstrijd, het teruglopende ledenaantal en het verlies van zo'n grote klant het hoofd te bieden mochten echter niet baten. Fitness Palace Boulevard is dusdanig financieel in de problemen gekomen dat op 29 september het faillisement is uitgesproken, zo valt op de Facebookpagina te lezen. De sportschool is in overleg met de directie direct gesloten en dankt klanten voor het vertrouwen van de afgelopen jaren.

Het gaat trainer Dragana Remeijsen zó aan het hart, dat zij spontaan en per direct besloot gratis outdoor trainingen aan te bieden totdat er een meer structurele oplossing is gevonden voor alle sportievelingen die nu ineens hun vaste adres kwijt zijn. " Elk voorstel van jullie is welkom!", schrijft ze op haar fanpage.

Tekst: Hans-Jorg van Broekhoven

Foto: Facebookpagina Fitness Palace Boulevard