Fietser (14) mishandeld op weg naar school

BERGEN OP ZOOM / HOOGERHEIDE – Een 14-jarige fietser is vanmorgen rond acht uur mishandeld toen hij met een groepje vrienden vanuit Ossendrecht naar zijn school in Bergen op Zoom fietste. Dat gebeurde op het Woesdrechtse gedeelte van de Antwerpsestraatweg, bij Hoogerheide. De dader, een man op een gele sporfiets, reed het slachtoffer tegemoet  en trapte de jongen tegen de grond. Het slachtoffe heeft aangifte gedaan, de politie onderzoekt het voorval en roept getuigen op om zich te melden. Mogelijk heeft de man meer slachtoffers gemaakt.

Volgens de politie is het slachtoffer doelbewust en zonder enige aanleiding mishandeld en van zijn fiets getrapt. De dader ging er vervolgens vandoor en is spoorloos. De onbekende man zou op een sportieve gele fiets, vermoedelijk een racefiets of mountainbike, hebben gereden. Het slachtoffer heeft als gevolg van zijn val een behoorlijke kniewond opgelopen, zo meldt de politie.

Slachtoffer

De politie stelt een onderzoek in naar het incident en heeft het vermoeden dat meer mensen door de man zijn geschopt: "Bent u ook slachtoffer? Of weet u meer over de veroorzaker of de gele fiets? Bel dan met de politie: 0900-8844 en vermeld zaaknummer 2016168549."

Bron: Politie RE Zeeland-West-Brabant