Flinke hennepkwekerij in Lepelstraat opgedoekt

LEPELSTRAAT – In gezelschap van een politiehond zijn agenten vanmorgen een pand in Lepelstraat binnengevallen. Er kwamen nog een kleine achtervolging en pepperspray aan te pas om één van de verdachten aan te houden.

Waarom de politiehond is ingezet vertelt het politiebericht niet. Wel is bekend dat er drie verdachten op heterdaad werden betrapt. Eén van hen wilde er vandoor en wist dat ongeveer 400 meter vol te houden.

Verderop is deze persoon in een weiland met gebruik van pepperspray alsnog aangehouden. "Je houdt er vieze kleding aan over maar dit zijn toch de mooiste aanhoudingen", schrijft een tevreden agent. De verwachting is dat de hennepkwekerij in totaal ongeveer 700 planten bevat. Deze worden natuurlijk geruimd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door ons is er vanochtend in Lepelstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Met meerdere eenheden en een hondengeleider van @politiehondzwb zijn wij ter plaatse gegaan. Er zijn drie verdachte op heterdaad aangehouden. Eén van deze verdachte heeft ongeveer 400 meter over een weiland gerend voordat deze met gebruik van pepperspray aangehouden kon worden. Je houd er vieze kleding aan over maar dit zijn toch de mooiste aanhoudingen! De verwachting is dat de hennepkwekerij in totaal ongeveer 700 planten bevat. Deze wordt momenteel geruimd. ^Jurre #Hennep #hennepkwekerij #drugs #softdrugs #wiet #jammerjoh #heterdaadslagkracht #polboz #politiebergenopzoom #jeugdagenten

Een bericht gedeeld door Jeugdagenten_Bergen_op_Zoom (@jeugdagenten_bergen_op_zoom) op