Gastgezin gezocht voor Dimitri (18) uit Zwitserland

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt gastvrije gezinnen in Bergen op Zoom e.o. die huis en hart openstellen voor buitenlandse studenten. Zij zijn tussen de 15 en de 18, volgen een trimester, semester of schooljaar regulier onderwijs op de middelbare school en leren de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen.

Voor Dimitri (18) uit Zwitserland zoeken wij een gastgezin. Hij is een relaxte, grappige en spontane jongen die graag tekent en naar muziek luistert. Nederlandse songteksten intrigeren hem, en die hoopt hij aan het eind van zijn uitwisselingsjaar goed te kunnen verstaan. Hij spreekt graag met zijn vrienden af, bijvoorbeeld om samen naar de sportschool te gaan. Waar hij niet zo trots op is, is dat hij rookt, maar hij houdt dit wel binnen de perken. Hij is begaan met het milieu en eet bij voorkeur vegetarisch.

Dimitri zit in 5VWO op Regionale Scholengemeenschap ’t Rijks in Bergen op Zoom en blijft tot eind juni 2020 in Nederland.

YFU

Youth For Understanding (YFU) is opgericht vanuit de overtuiging dat wanneer u een andere cultuur van binnenuit leert kennen, u meer begrip krijgt voor deze en andere culturen. YFU organiseert al meer dan 55 jaar wereldwijd educatieve uitwisselingen voor jongeren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze medewerkers en vrijwilligers.

Interesse

Foto: YFU