Geweldpleging met bierfles aan Kastanjelaan

BERGEN OP ZOOM – Verhitte gemoederen aan de Kastanjelaan. Daar besloot een man iemand anders met een bierfles te lijf te gaan maandagavond.

De wijkagent noemt het op Twitter een 'schermutseling'. Maandagavond niet al te laat besloot een man iemand anders aan te vallen met een bierfles. Het slachtoffer moest naar de huisartsenpost en de verdachte is aangehouden. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

UPDATE: Inmiddels is iets meer bekend over het incident. Er is een 29–jarige man gewond geraakt nadat hij met een bierflesje op zijn hoofd is geslagen. De 48-jarige verdachte is aangehouden. Beide mannen komen uit Bergen op Zoom.

Omstreeks 22.00 uur werd de meldkamer geïnformeerd over een vechtpartij bij een terras aan de Kastanjelaan. Daar troffen agenten de twee betrokkenen aan. Het slachtoffer bloedde flink uit een hoofdwond die dus door een klap met een bierflesje was veroorzaakt. Aan de ruzie zou een zakelijk conflict vooraf zijn gegaan. De hoofdwond van het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.