GHB-gebruikster aangehouden voor rijden onder invloed

BERGEN OP ZOOM / LEPELSTRAAT – Een 26-jarige vrouw uit Halsteren is zondag 1 september 2019, omstreeks 22.30 uur, op de Erasmusweg aangehouden omdat zij verdacht wordt van het rijden onder invloed van drugs.

De politie kreeg omstreeks 22.05 uur een melding dat ter hoogte van Bergen op Zoom een personenauto slingerend over de weg reed. De auto zou thuishoren in Halsteren. Agenten die op de A4 reden zagen de bedoelde auto rijden op de afrit Halsteren-Lepelstraat. Ze gaven de bestuurster op het Vagevuur een stopteken waaraan niet werd voldaan. Hierna haalden ze de vrouw in, waarna op de Erasmusweg de auto geblokt werd en de bestuurster tot stilstand kwam.

Om de twee uur GHB

Het bleek te gaan om een 26-jarige vrouw die eerder onder invloed had gereden. In 2017 was ze betrokken bij een aanrijding terwijl zij onder invloed van drugs en of medicijnen was. Gisteren maakte ze na het uitstappen zelfs ongecontroleerde bewegingen, ook viel ze telkens in slaap. In de auto werd een flesje met GHB aangetroffen. Hierop is ze aangehouden. Een arts heeft op het bureau bloed afgenomen om vast te stellen of en in welke mate zij onder invloed was. Ze gaf aan het bureau toe dat ze sinds kort weer GHB gebruikt en dit om de twee uur inneemt.

Bron: Politie.nl  – foto (uitsnede): Pxhere