Halsternaar (25) met drugs opgepakt bij politiecontrole

HALSTEREN / OSSENDRECHT – Een 25-jarige man uit Halsteren is gisterenmiddag aangehouden bij een politiecontrole in Ossendrecht. De man trok de aandacht van surveillerende agenten door zijn rijgedrag; bij nader onderzoek bleek de man in het bezit te zijn van zakjes met hennep.

De verdachte werd rond half vijf ter hoogte van de Putseweg aan de kant gezet 'vanwege zijn opvallende rijgedrag', zo meldt de politie. De Halsternaar zou kort daarvoor met hoge snelheid door de Koppelstraat zijn gereden, waarbij hij een bocht erg ruim had genomen.

Hennepzakjes

Volgens de politie oogde de bestuurder tijdens de controle oogde de bestuurder erg zenuwachtig. Ook was hij in de middenconsole van de auto aan het rommelen. De agenten roken een sterke henneplucht en kregen argwaan. Hoewel de bestuurder aanvankelijk ontkende drugs op zak te hebben, troffen de politieagenten bij het doorzoeken van de wagen toch een aantal zakjes met hennep aan. Daarop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Bergen op Zoom.

Bron: Politie RE Zeeland-West-Brabant