Halsterse band Stage Republic sleept in Tennessee internationale award binnen

HALSTEREN / TENNESSEE – Op 9 oktober zaten Corjan de Raaf, de Halsterse frontman van de band Stage Republic, en producer Bart Janssen in het Tucker Theatre in het Amerikaanse Tennessee. Daar maakte The International Music and Entertainment Association bekend wie de IMEA Awards in ontvangst mochten nemen.

Tijdens het jaarlijkse gala sleepte de band uiteindelijk de 'Best Pop Song of the Year' award binnen, voor hun single 'The Dream'. Stage Republic was in vier categorieën genomineerd. De band, die in de kern bestaat uit singer-songwriter Corjan de Raaf en producer Bart Janssen, trad op tijdens het awards gala. “It’s The Dream come true” aldus De Raaf. 

Inmiddels maakt Stage Republic nieuwe furore met de hitsong 'I Got Your Back', die op 11 augustus verscheen en onder meer voor de soundtrack van een Hollywood-film gebruikt gaat worden.

The International Music & Entertainment Association (IMEA) reikt sinds 2013 jaarlijks prijzen uit aan onafhankelijke muzikanten en theatermakers, als erkenning, aanmoediging en ondersteuning van hun talent. Artiesten worden genomineerd door een jury van veteranen uit de Amerikaanse muziekindustrie.