Hennepgeur verraad drugsdealer

BERGEN OP ZOOM – Een 28-jarige man uit Halsteren is aan de Jan Derckstraat aangehouden. Hij had verschillende soorten drugs op zak, mogelijk bedoeld om te verhandelen.

De man kreeg op vrijdagavond rond 20.30 uur een stopteken van agenten en bleek geen rijbewijs of andere vorm van identificatie op zak te hebben. Ook kwam er een ontzettende henneplucht uit de auto. Daarop besloten de dienders hem te fouilleren, op zoek naar legitimatie.

Tasje

Uit een heuptasje kwamen meerdere zakjes hennep en honderden euro’s tevoorschijn. Gezien de feiten en omstandigheden besloten de agenten de auto in beslag te nemen om verder op het bureau te kunnen onderzoeken. De man is aangehouden op verdenking van het handelen in drugs.

In de auto lagen verschillende soorten drugs. Onder andere hennep, hasj, pillen en een aantal zakjes met een onbekende witte substantie. Drugstesten zullen moeten uitwijzen wat het allemaal exact is. Daarnaast namen de dienders ruim 400 euro en 3 telefoons in beslag. De verdachte is vast gezet.

Bron: Politie.nl