Hennepruimingen in de regio, waaronder ook Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM / WESTBRABANT / THOLEN – Het hennepteam van de politie heeft woensdag 27 september op meerdere locaties hennepkwekerijen aangetroffen. Er werden vioer kwekerijen, een hennepdrogerij geruimd en vier personen zijn aangehouden. Alle goederen en planten worden vernietigd.

Er waren controles is Poortvliet, Roosendaal, Zevenbergen, Standaardbuiten, Steenbergen, Halsteren en dus in Bergen op Zoom. In een woning aan de Borgvlietsedreef is een professioneel ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. Er waren drie ruimtes in gebruik voor de hennepkweek en recent geoogst. In totaal waren hier per oogst 399 planten opgekweekt Ook hier bleek de elektriciteit illegaal afgetakt. In de woning werd niemand aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de bewoner. De woning is van het energienetwerk afgesloten.

Met de collega’s van Natuurbeheer werden in het buitengebied van Steenbergen en Halsteren een aantal plaatsen bezocht waar door onbekenden hennepplanten waren uitgeplant. In totaal werden 63 buitenhennepplanten in beslag genomen.

Bron: Politie.nl