ICB gaat weer op pad!

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Op dinsdag 14 januari is aan de ruim 200 ICB-ers het sein gegeven om de komende weken alle straten van het Krabbegat af te lopen om bij ieder huishouden de Schooibrief te bezorgen. Een paar dagen later doen ze een tweede ronde met het vertrouwde doel: zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van het grootse Bergse Vastenavendfeest.

Onder het motto DWEIL D`OEW NEUS MAR ACHTERNAAR vraagt de Stichting Vastenavend de bevolking om een bijdrage, zodat er ook dit jaar weer een prachtige optocht, kindervastenavend en tal van andere evenementen kunnen worden georganiseerd in ons Krabbegat. Niet te vergeten zullen de ICB-ers er bovendien weer voor zorgen dat de Bergenaren in het weekend van 7 februari de kleurrijke vastenavendkrant op de deurmat vinden.

Pinnen

De Stichting Vastenavend roept op: "Of de ICB’er nu met een speur- of een feestneus bij u langs de deur komt, geef alstublieft gul, want zonder uw gift is het simpelweg niet mogelijk om het mooiste feest van de stad te vieren zoals we dat graag met elkaar willen vieren." Geen contant geld in huis? Geen probleem: dit jaar is het mogelijk om ook per pin te betalen.

Afbeelding: Stichting Vastenavend