Inschrijven Kinderoptocht en Reclameoptocht Altere nog mogelijk

HALSTEREN – De Stichting Alterse Carnaval laat weten dat er nog ruimte is in de reclamestoet van de optocht en dat kinderen die aan de kinderoptocht willen deelnemen zich ook nog kunnen aanmelden.

Op zaterdag 10 februari 2018 arriveert Prins Ambrosio IX om 14:44 uur, samen met zijn Nar, bij De Spinool aan het Burg. Mastboomplein te Halsteren. Alle deelnemers aan de Kinderoptocht, de dweilbands, Grootste Boer, LaForce, de Boerenploeg en alle belangstellenden verzamelen om 13:44 uur in de Fabrieksstraat, bij Café De Beek. Om 14:11 uur vertrekken ze dan gezamenlijk als één stoet naar De Spinool aan het Burg. Mastboomplein om de Prins en de Nar te verwelkomen.

Na dit welkom rijdt de Prins samen met de Spinooltjes in optocht naar ’t Leut’ol (De Wittenhorst) voor het vieren van de kindervastenavond. Dit jaar een bijzonder editie waarbij in het toneelstukje vier Spinooltjes een gastrol gaan spelen. Zij hebben voor deze gastrol auditie gedaan na een oproep op de Alterse Basisscholen en zijn gekozen uit de diverse aanmeldingen. Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich nog t/m 8 februari a.s. aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen.

Regio

Op zondag 11 februari 2018 zal de Alterse Braobanse Wal Optocht weer door de straten van Halsteren trekken. In deze optocht rijden wagens en lopen groepen mee die afkomstig zijn uit steden en dorpen op de Brabantse Wal. De Alterse Braobanse Wal Optocht laat zien wat de Brabantse Wal op carnavalsgebied in huis heeft. Mede om deze reden heeft de wethouder cultuur van de Gemeente Bergen op Zoom zijn college collega’s uit Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal en Woensdrecht uitgenodigd om naar de optocht te komen kijken.

Voorafgaand aan de optocht trekt de reclamestoet voorbij. Wil men naamsbekendheid in Halsteren en omstreken, schrijf dan in voor deze reclameoptocht. Inschrijven is nog mogelijk t/m 8 februari a.s.

De optocht wordt opgesteld in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en trekt vervolgens vanad 14.11 uur via de bekende route door de straten van Altere. Inschrijfformulieren voor de intocht en de reclameoptocht zijn te verkrijgen via de website van de Stichting Alterse Carnaval.