Inschrijven optochten Altere

INGEZONDEN MEDEDELING

HALSTEREN – Onder het motto ‘Vastelaoved, de wereld rond!’ zal op zaterdag 25 februari 2017 de Alterse leutvorst Prins Ambrosio IX arriveren, samen met zijn Nar, aan het Burg. Mastboomplein. Aangevoerd door de LaForce rijdt de Prins samen met de Spinooltjes dan in optocht naar het Oude Raadhuis. Hierna volgt in ’t Leut’ol De Wittenhorst de kindercarnaval met het toneelstukje en de prijsuitreiking van de Kinderoptocht.

Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich t/m 23 februari 2017 aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval. Telefonische informatie is ook mogelijk via tel 0164‐244470.

Op zondag 26 februari 2017 zal door de straten weer de Alterse Optocht rijden. De optocht wordt opgesteld in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route om 14.11 uur door de straten van Altere gaan trekken. Deze leutstoet bestaat weer uit twee delen. Het eerste deel is ‘De reclameoptocht’, waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf. Hierna volgen de deelnemers aan ‘De Vastelaoved optocht’. Zij die willen deelnemen aan de optocht op zondag 26 februari 2017 kunnen zich opgeven bij de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval, op zaterdag 4 februari 2017 tussen 16.00 en 17.00 uur in Café De Beek te Halsteren.

Inschrijven voor zowel de intocht, reclameoptocht en de optocht is ook mogelijk via www.stichtingaltersecarnaval.nl.