Inschrijvingen muziekwedstrijd T-Strijd 2024 geopend 

Muzikanten uit West-Brabant en Zeeland opgelet! De inschrijvingen voor T-Strijd 2024, de muziekwedstrijd georganiseerd door poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom, zijn geopend. (Foto: Sebastiaan Pelgrim)

De deelname van T-Strijd is niet enkel voor bands: elke live-artiest mag zich aanmelden: solo, als duo of als volledige band. De enige voorwaarden zijn: je maakt eigen muziek, je kunt het live brengen én je woont in West-Brabant of Zeeland. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival, coaching en nog veel meer. Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Schrijf je dan voor 30 november 2023 in!

De opzet van T-Strijd 2024
Er zijn drie voorrondes en een finale. Elke voorronde kiest de jury samen met het publiek een winnaar die doorgaat naar de finale. De data van de voorrondes en finale: 12 januari, 26 januari, 2 februari en 15 maart (finale). De toegang tot de voorrondes is gratis. Eerder winnaars zijn bands Grote Geelstaart (foto), Floyd & the Barbers en rapper Mazzy. Wie treedt in de voetsporen? De inschrijvingen zijn t/m 30 november 2023 geopend.

Aanmelden kan via deze pagina: https://gebouw-t.nl/t-strijd/