Intratuin Halsteren trots op titel ‘Beste Kerstshow van Nederland’

HALSTEREN – Woensdagavond 7 december was de prijsuitreiking van de ‘Beste Kerstshow van Nederland’, de competitie die Tuinbranche Nederland samen met vakblad Tuinzaken organiseert. Dit jaar heeft Intratuin Halsteren de twee belangrijkste prijzen gewonnen die er te vergeven waren: de publieksprijs en de eerste prijs van de vakjury in de categorie grote tuincentra.

De jury sprak met lovende woorden over het ‘betoverende showgehalte door de hele winkel met aandacht voor kinderen én minder bedeelden’ bij Intratuin Halsteren; "Zeg je Intratuin Halsteren, dan zeg je superkerst. Je bent betoverd vanaf de entree. Al vanaf de parkeerplaats word je meegevoerd in een blije kerstwereld, met een spektakelgehalte om u tegen te zeggen. Nergens anders heeft de entree en hal zo’n hoge wow-factor: je kijkt je ogen uit. Naast het hoge showgehalte is de show ook commercieel sterk, met waanzinnige aanbiedingen die je niet kunt laten liggen. Overal is iets te doen, voor volwassenen en voor kinderen helemaal: een treintje, knutselen aan tafel, een draaimolen met een donutkraam ernaast. Heel leuk ook dat er zoveel op ooghoogte van kinderen is. De grote fruitkraam buiten met vers fruit van de streek doet goede zaken. In de wensput kunnen muntjes worden gegooid voor de progressieve spierziekte ALS. Ook de sfeerkamers zijn prachtig gedaan, met fraaie doorgangen. En wat een volk! Om tien uur ’s ochtends is het al een drukte van jewelste."

Het Intratuin team is dolblij met deze erkenning. En misschien nog wel blijer met de publieksprijs, die het bedrijf te danken heeft aan alle trouwe klanten die hebben gestemd op hun favoriete kerstshow.