Rabobank Zuidwest-Brabant laat jeugd gratis schaatsen bij ijsbaan Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – “Schaatsen geeft plezier, verbindt en is nog gezond ook. Het versterkt de onderlinge band in de gemeenschap”. Met die gedachte ondersteunt Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar de ijsbaan in Bergen op Zoom. En de bank doet nog wat extra voor haar eigen leden en klanten: Kinderen van 4 tot en met 12 jaar die bankieren bij Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen eenmalig gratis schaatsen.

Rabobank is een coöperatieve bank. Dat heeft ook deze regio de afgelopen ruim honderd jaar gemerkt. De bank ondersteunt tal van economische, sociale en culturele initiatieven in haar werkgebied. Jaarlijks wordt een gedeelte van de winst beschikbaar gesteld als zogenoemd “coöperatief dividend”. Dit jaar worden tal van projecten ondersteund waarvoor de bank maar liefst een half miljoen euro beschikbaar stelt.

Hartverwarmende ijspret

Zo ook de ijsbaan in Bergen op Zoom. Het is één van de vijf schaatsbanen – in Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal, Hoogerheide en Wouw – die deze ondersteuning krijgt. “De ijspret in het centrum van deze plaatsen is hartverwarmend. Daarnaast zorgen de ijsbanen niet alleen voor plezier bij de schaatsers zelf, maar ze zorgen er tevens met hun winterse sfeer en gezelligheid voor dat het centrum extra mooi en aantrekkelijk is in de decembermaand. Dat trekt bezoekers en zorgt voor een plezierige beleving”, zo vindt de directie van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Kaarten voor gratis toegang

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar die bankieren bij Rabobank Zuidwest-Brabant  kunnen zelfs geheel gratis schaatsen. Zij ontvangen een kaart waarmee ze gedurende de gehele periode dat de ijsbaan open is eenmalig gratis terecht kunnen. “Wij hopen dat de kinderen veel plezier aan het schaatsen beleven en dat hun familieleden en vrienden mee schaatsen of gewoon een gezellig drankje komen drinken en op die manier kunnen meegenieten”.

De ijsbaan in Bergen op Zoom is geopend van 10 december 2016 t/m 8 januari 2017. Zie www.kerstijsbaanboz.nl voor meer informatie.