Inwoners Bergen op Zoom winnen de Postcode IJsprijs

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / AMSTERDAM – Een hele wijk in Bergen op Zoom wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de januaritrekking namelijk op postcodegebied 4623 gevallen. Vanaf eind volgende week kunnen de 529 winnaars hun prijs ophalen.
 
Inwoners van Bergen op Zoom die in de januaritrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwe smaken Ben & Jerry's ijs. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 10 maart t/m zondag 25 maart 2018 bij Primera Zonneplein, Zonneplein 2 in Bergen op Zoom.

De samenleving wint altijd

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties. Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers is er afgelopen jaar ruim 357 miljoen euro aan mens en natuur geschonken. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Het sociale gezicht van Ben & Jerry's

Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.