Binnenstadslab-nieuws: Wie wordt de Big Belly stadsomroeper van Bergen op Zoom?

BERGEN OP ZOOM – Het binnenstadslab en Citymarketing Bergen op Zoom hebben de handen ineen geslagen voor het vinden van dé stem van de stadsomroeper. Die moet vanaf het voorjaar uit één van de Big Belly’s in het centrum klinken.

In de stad staan een aantal grote, bijzondere afvalbakken. Ze heten Big Belly’s en zijn voorzien van een leuke verrassing. Als je ze opent om iets weg te gooien, klinkt er een stem die je kort wat vertelt. Voor één van die exemplaren zoeken het Binnenstadslab en Aangenaam Bergen op Zoom een nieuwe stem, die als een stadsomroeper iets kan vertellen aan de passanten.

Er stond enige tijd geleden een oproep of Facebook omdat inwoners van Bergen op Zoom zich konden aanmelden als kandidaat voor de stem van deze ‘Holle Bolle Gijs van Bergen op Zoom’. Afgelopen zaterdag mochten de geselecteerde kandidaten zich presenteren in gebouw-T. Uit de 10 deelnemers zijn drie finalisten gekozen en daarop kan tot en met 4 maart 2018 worden gestemd.

Spannend

De meeste deelnemers vonden het best spannend, vertelden ze eerlijk. Professionele geluidsopnamen inspreken in een geluidsdichte cabine doet niet iedereen iedere dag. Maar ze deden het stuk voor stuk heel goed en vol enthousiasme. Dat maakte het voor de jury nog niet eenvoudig. Er mochten er immers maar drie overblijven. Dat werden uiteindelijk Marianne Wierckx, Wouter van de Watering en Rodney den Broeder. Hun stemmen zijn nu online te beluisteren en er kan gestemd worden. Wie moet volgens jou de stem worden die als stadsomroeper uit één van de Big Belly’s klinkt dit voorjaar?

Stemmen kan op de Facebookpagina van Aangenaam Bergen op Zoom.

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.