Inzage in eigen medisch dossier via MijnBravis

INGEZONDEN MEDEDELING

Patiënten van het Bravis ziekenhuis kunnen al een tijdje via MijnBravis thuis achter de computer een aantal zaken regelen en inzien. Binnenkort wordt MijnBravis uitgebreid en biedt het patiëntenportaal nog meer mogelijkheden.

Via dit zogeheten portaal zijn afspraken bij het ziekenhuis in te zien, kunnen vragenlijsten in worden gevuld (bijvoorbeeld voorafgaand aan een operatie) en zijn contactgegevens te controleren dan wel te wijzigen. Vanaf 1 juli zijn die mogelijkheden uitgebreid. Voor veel afspraken kunnen  patiënten dan zelf een tijd en locatie inplannen, een bestaande afspraak verplaatsen of annuleren. Bovendien is de historie van afspraken inzichtelijk. En als een onderzoek achter de rug is, dan is de uitslag, nadat een huisarts of specialist deze heeft besproken, er eveneens beschikbaar.

Uitleg

Op de website is veel informatie te vinden over het systeem en de mogelijkheden. Wie graag persoonlijke uitleg wil krijgen, kan langskomen tijdens één van de informatieochtenden. Deze zijn op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 juli van 9.00 tot 12.00 uur en dinsdag 12 en donderdag 14 juli van 10.00 tot 12.00 uur in zowel het Bergse als het Roosendaalse ziekenhuis. Er bevindt zich dan een informatiepunt in de hal bij de ingang van de polikliniek.

Meer weten? www.bravisziekenhuis.nl.