Je eigen dance- of themafeest in Gebouw-T? Kom met een plan!

BERGEN OP ZOOM – Poppodium Gebouw-T is op zoek naar een nieuw origineel dance-event of themafeest dat het bestaande aanbod aanvult en versterkt. Daarom wordt op donderdag 7 juli PiTch! georganiseerd, een avond waarop iedereen met een idee vijf minuten krijgt om uit te leggen waarom dat plan het juiste is.

Het moet gaan om enigszins uitgewerkte ideeën voor een dance-event of themafeest dat een doelgroep van 16 tot en met 25 jaar aanspreekt. Gebouw-T zoekt mensen uit de regio die, behalve een goed plan, ook organisatietalent en liefst tevens een eigen netwerk te bieden hebben. Zij kunnen die avond hun concept komen uitleggen aan de programmeur, marketeer en directeur van Gebouw-T. De drie beste ideeën worden samen verder uitgewerkt en daaruit wordt een winnaar gekozen, die vervolgens alle medewerking krijgt om het bedachte evenement daadwerkelijk op die manier te organiseren.

Wie mee wil doen aan PiTch! kan zich melden via e-mail met in dat bericht een beknopte omschrijving van het idee en natuurlijk contactgegevens.