Jonge vrouw met geweld omgebracht in Goudbaard

BERGEN OP ZOOM – Agenten deden een dramatische ontdekking in de nacht van vrijdag op zaterdag, in wooncomplex Goudbaard. In een woning troffen ze niet alleen een door geweld om het leven gebrachte jonge vrouw aan maar ook een huilende peuter.

Om 01.13 uur kreeg de meldkamer een bericht binnen over een dodelijk geweldsincident in een appartement aan de Goudbaard. Er werden meteen meerdere eenheden naar het adres gestuurd. Omdat er geen enkele reactie uit de woning kwam, probeerden agenten de voordeur te forceren. Boven het lawaai uit hoorden zij ineens een klein kind hard huilen. De 4-jarige peuter is, nadat de voordeur is opengebroken, direct opgevangen en meegenomen naar het bureau. Voor hem is in samenwerking met de spoedzorg Jeugdzorg Brabant onmiddellijk een pleeggezin gezocht die hem verder opvangt.

Sporenonderzoek

Op dat moment was nog niet duidelijk of de dader zich nog binnen bevond, dus gingen diverse agenten met getrokken wapens naar binnen. In de woonkamer lag de zwaar gewonde en inmiddels overleden bewoonster. Verder was er niemand meer in de woning. Vervolgens heeft iedereen de ruimte verlaten om het sporenonderzoek zo zo zuiver mogelijk te houden. Dit en ander onderzoek zijn nog in volle gang.

Informatie

De politie kan alle hulp en informatie gebruiken bij het vinden van een dader en de toedracht achter dit misdrijf. Wie denkt iets te weten of te hebben gezien, over een dader of wat er speelde, wordt dringend verzocht contact op te nemen.

  • Telefoninsch: 0900 8844
  • Via WhatsApp: 06 12 20 70 06
  • Middels een meldformulier op politie.nl/melden
  • Anoniem: 0800 7000

Bron: Politie.nl