Jongen mishandeld bij Ravelijn: zus zoekt getuigen

BERGEN OP ZOOM – Onbekenden hebben zondagmiddag de 17-jarige Ivar Contant zwaar mishandeld. Dat gebeurde ter hoogte van de Korte Parkstraat, vlakbij het Ravelijn en het Anton van Duinkerkenpark. De jongen is aangevallen en raakte enige tijd buiten bewustzijn. Zijn zus Evi doet op Facebook een oproep aan getuigen om zich te melden. Ook vraagt ze om het bericht verder te delen, zodat snel de daders gevonden kunnen worden.

"Mijn broertje Ivar Contant is vandaag, 27 december, tussen 16.15 en 17.00 uur aangevallen door een aantal personen bij het stadspark (Ravelijn) in Bergen op Zoom", schrijft de zus van het slachtoffer. "Ivar is voor onbekende tijd buiten bewust zijn geweest en heeft geen herinneringen van de gebeurtenis." Evi doet een oproep aan getuigen om contact op te nemen: "Graag hoor ik wie er iets heeft gezien of gehoord of misschien zelfs weet wie hier bij betrokken is!" Tenslotte schrijft ze: "Het lijkt er op dat er geen hersenletsel is opgetreden. Ivar komt nu thuis tot rust."

Summiere signalementen

Volgens de politie vond het voorval plaats ter hoogte van de Korte Parkstraat, zo meldt een woordvoerdster maandagmorgen. Verschillende getuigen zouden de mishandeling hebben gezien. "Het slachtoffer is na zijn mishandeling opgevangen door een getuige en een ander gaat achter de vermoedelijke daders aan", aldus de politie. De achtervolger krijgt de daders niet te pakken maar komt wel met wat summiere signalementen.

Ziekenhuis

Vervolgens is Ivar naar huis gebracht en enkele agenten bezoeken hem daar om een verklaring op te nemen maar daartoe blijkt de jongen nog niet in staat. Hij wordt opgevangen door ambulancemedewerkwers, die hem naar het ziekenhuis overbrengen voor behandeling. Daar blijkt dat hij na korte tijd weer mag vertrekken om thuis te herstellen. De politie heeft van de twee getuigen verklaringen opgenomen. "Vanzelfsprekend doet de politie onderzoek naar de toedracht van deze mishandeling en naar wie de mishandeling heeft gepleegd", benadrukt de politie.

Iets gezien of informatie? Meldt het bij de politie

De politie roept getuigen die iets gezien of gehoord hebben, dit te melden. Ook mensen die belangrijke informatie hebben over het voorval worden verzocht dit aan de politie door te geven. Dat kan telefonisch via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Update (maandag 28-12, 10.30 uur)

Foto's: Facebook/Evi Constant

GEZOCHT: OOGGETUIGEN Mijn broertje Ivar Contant is vandaag 27 december tussen 16.15u en 17.00u angevallen door een…

Posted by Evi Contant on zondag 27 december 2015