Kaartverkoop BOV-musical Aida van start

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – De kaartverkoop voor de musical Aida, in april 2019 opgevoerd door Stichting BOV, is van start gegaan. Vanaf vandaag kunnen tickets voor deze productie worden gekocht, aan de kassa’s van theater de Maagd of online.

Aida wordt gespeeld van 5 april tot en met 14 april 2019 in theater de Maagd en gaat van start met een feestelijke première. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de website van de schouwburg. Voor meer informatie over de BOV én de productie Aida, kun je terecht op de website van de BOV.

Disney musical

De Disneymusical is geschreven door Elton John en Tim Rice en is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige opera van Giuseppe Verdi, op een libretto van Antonio Ghislanzoni.

Aida speelt zich af in het Egypte van de farao's, dat in strijd is met buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen, waaronder de beeldschone Aida. Radames weet dan nog niet dat zij de dochter van de koning is. Wel is hij op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar…

BOV 65 jaar

Voor Stichting BOV is het een bijzonder seizoen omdat zij 65-jaar bestaat. Theater de Maagd is trots dat dit jubileum op haar podium wordt gevierd met deze productie. Stichting BOV viel de afgelopen jaren in de prijzen bij de landelijke Amateur Musical Awards. Zo wonnen zij met de musical Petticoat onder andere de award voor Beste Musical en met de musical The Wiz de award voor Beste Musical Comedy. Ook dit jaar is de stichting genomineerd voor hun opvoering van de Producers.

Color Crescent