Kandidaten aanmelden voor 43e Sportgala

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Op vrijdag 13 december vindt voor de 43e keer het Sportgala van de Gemeente Bergen op Zoom plaats. In Stadsschouwburg De Maagd worden de sportman, -vrouw, -ploeg, -vrijwilliger, -senior en sporter(s) met een beperking en sportevenement van 2019 uit onze gemeente gekozen en wordt de Christ van Wijk aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Het aanmelden van kandidaten is vanaf nu mogelijk en kan nog tot 1 november. Het moet wel gaan om prestaties geleverd in de periode van 1 november 2018 tot 1 november 2019. De voorwaarden zijn te vinden op de website, waar tevens aangemeld kan worden. Kandidaten kunnen dat natuurlijk zelf doen, maar aanmelden mag ook worden gedaan door bestuurders, trainers, familie of andere betrokkenen.

Het 43e Rabobank Sportgala wordt wederom een mooie editie met een avond vol sport, muziek en cultuur waar sporters en sportliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Met de verkiezingen wil de Gemeente Bergen op Zoom sporters met een bijzondere prestatie eren en sporten en bewegen stimuleren. De sporters kun je persoonlijk feliciteren met hun nominatie of titel tijdens een gezellige afterparty in de huiskamerfoyer van De Maagd.

Commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom

De commissie Sportverkiezingen kiest jaarlijks de sportvrouw, – man, – ploeg, seniorsporter, sportvrijwilliger, sporter(s) met beperking en evenement van het jaar en moedigt een sporter aan met de Christ van Wijk Aanmoedigingsprijs. De verkiezingen zijn in 1976 voor het eerst georganiseerd. De commissie bestaat uit acht personen en is geïnitieerd door de gemeente Bergen op Zoom, met bijdragen van sponsoren.