Kerstboominzameling in Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom

Samen houden we de buurt schoon en veilig. Hoe de inzameling voor dit jaar werkt, lees je hieronder.

Iedere bewoner zorgt zelf voor het verwijderen van zijn/haar kerstboom. Dit kan in de eigen tuin of groene container. Bewoners zonder tuin en/of groene container kunnen de boom altijd gratis naar de milieustraat brengen of, alléén op woensdagmiddag 10 januari, naar een inzamelpunt in de buurt.

Voor de kinderen is er weer de jaarlijkse inzamelwedstrijd met leuke prijzen. Wie levert de meeste bomen in? Wie maakt de leukste foto? De spelregels staan op de website van de gemeente en van Natuurpodium.

Inzamelpunten in de buurt

Op woensdag 10 januari van 12.00 – 16.00u worden de volgende inzamellocaties aangeduid met een lint. Woensdag 10 januari vanaf 16.00u worden de kerstbomen opgehaald.

Zwerfbomen

Een kerstboom achterlaten op straat is NIET toegestaan. Maak gebruik van één van de mogelijkheden die hierboven zijn genoemd. Mocht er per ongeluk toch een zwerfboom in de buurt liggen, breng deze dan op woensdag 10 januari naar het inzamelpunt in de buurt.

We roepen bewoners op om elkaar te helpen en bij buurtgenoten na te vragen of ze hulp nodig hebben bij het verwijderen van de boom.