Kijk eens binnen bij het bouwkot van B.C. de Leutige Krabben

Op zaterdag 26 november van half 10 tot half 4 staat het bouwkot van B.C. de Leutige Krabben voor iedereen open. Voor de leden is dit een bouwdag waarop er fanatiek gebouwd zal worden. Wel zo leuk zodat je meteen kunt zien, hoe het er bij de Leutige Krabben aan toe gaat.

Er gebeurt namelijk meer in een bouwkot dan je denkt! Veel mensen denken dat een vastenavendwagen wordt gemaakt van polyester en vervolgens geschilderd wordt, maar er komt zo veel meer bij kijken. Lassen en metaalbewerking voor het uitzetten van het geraamte. Boetseren, kleien, werken met papier maché en foam. Houtbewerken en een stuk elektrotechniek voor alle bewegingen op de wagen. En dan zijn we vast nog een aantal dingen vergeten te benoemen. Er zit veel meer achter het bouwen van een vastenavend wagen dan dat je ziet tijdens de optocht.

Om iedereen nu eens te laten zien wat er allemaal gebeurd op een bouwkot en wat voor gezellige sfeer er heerst hebben wij besloten om Kijk binnen bij B.C. de Leutige Krabben te organiseren. Dit op één van onze reguliere bouwdagen zodat je echt ziet hoe het er aan toe gaat bij onze bouwclub.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen (Calandweg 47-A Bergen op Zoom), voor de gezelligheid maar als je direct mee wilt bouwen dan kan dat zeker ook.