Laat van je horen met een zelfgemaakte boodschap bij omroep ZuidWest

(Redactie: Han Verbeem, foto: Omroep ZuidWest)

BRABANTSE WAL – Mis je iemand door de coronacrisis? Of missen ze jou? Laat van je horen! Spreek een boodschap in of maak een filmpje. Want omroep ZuidWest (te ontvangen via de kabel in Bergen op Zoom, Woensdrecht, Roosendaal én op internet) brengt ook jóuw persoonlijke boodschap over.

Maak een opname met je mobieltje of camera en stuur die door via WhatsApp. Omroep ZuidWest zendt je boodschap uit op radio of televisie.

Noodgedwongen thuis

Door de coronacrisis zitten veel mensen noodgedwongen thuis en is het niet altijd mogelijk om vrienden of familie te ontvangen. Dat geldt zeker voor ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Met de actie van omroep ZuidWest is er tóch een manier om van je te laten horen!

• App je filmpje of ingesproken boodschap naar: 06-82427290. Voor de website, kijk op: zuidwesttv.nl

Whatsapp jouw bericht naar ZuidWest!

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Heel veel ouderen of mensen die ziek zijn kunnen nu geen of nauwelijks bezoek meer ontvangen. Het zal je maar overkomen om voor enige tijd de aanwezigheid en de omhelzing of knuffel van je kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen te moeten missen.Streekomroep ZuidWest biedt de mogelijkheid om via de radio en televisie de groetjes te doen en ze te laten weten dat we aan ze denken! Aan wie denk jij in deze moeilijke tijd?Whatsapp naar 06 82 42 72 90

Geplaatst door ZuidWestTV op Dinsdag 31 maart 2020