Laatste Koningsdag voor Oranjevereniging Lepelstraat

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

LEPELSTRAAT – De komende Koningsdag zal een bijzondere worden voor Lepelstraat. Door het stoppen van de huidige leden van de Oranjevereniging en omdat er geen opvolgers zijn gevonden, zal dit jaar de laatste Koningsdagviering worden onder leiding van Oranjevereniging Lepelstraat.

De leden van de Oranjevereniging zijn allen ook actief in andere verenigingen of activiteiten. Hierdoor is de beschikbare tijd zo beperkt geworden dat men geen goede Koningsdag meer kunnen organiseren. Ondanks de roep om opvolgers, zijn er geen mensen gevonden die de organisatie over willen nemen. Daarom zal het Koningsdagprogramma er dit jaar anders uitzien vindt er een Koningsnacht plaats die meteen het afscheid van de Oranjevereniging inluidt.

  • Op 26 april geeft coverband The Rousers (bekend van o.a. de zwartecross) om 21:00 de aftrap voor een spetterende feestavond. Drive-in show 2Drive zal hier eveneens medewerking aan verlenen.
  • Op Koningsdag zelf, zaterdag 27 april, start om 12:00 uur vanaf gemeenschapshuis ‘t Patronaat een versierde fietstocht door Lepelstraat. Dit onder de muzikale klanken van dweilband Nog Eentje Toe. Aansluitend vindt een prijsuitreiking plaats.
  • 27 april om zijn er 14:00 uur nog een bingo en biljarttoernooi in Buurthuis ’t Weike. Daarna is het echt over.

De afscheid nemende leden van de Oranjevereniging hopen op een grote opkomst tijdens Koningsnacht, van mensen die ze komen bedanken voor de fantastische jaren! Wie alsnog interesse heeft om het stokje over te nemen, kan contact opnemen met Maikel van Loon, via 06-46040962 of scmvloon@gmail.com.

Afbeelding (uitsnede): MarjanNo / Pixabay