Langslepend conflict mondt uit in vechtpartij op straat

BERGEN OP ZOOM – Rond 11.35 uur op zaterdagochtend belde een getuige 112 omdat hij zag dat twee mannen in de Pieter Breughelstraat buiten met elkaar aan het vechten waren. Agenten werden door de meldkamer naar de betreffende locatie gestuurd en ook de ambulance werd opgeroepen, omdat één van de mannen gewond was geraakt.

Toen de politie arriveerde troffen zij een 34-jarige Bergenaar, die al in de ambulance lag maar voor het vertrek naar het ziekenhuis nog wel kon vertellen wie hem in elkaar had geslagen. Omdat hij voor nadere behandeling werd meegenomen lukte het op dat moment niet de aaneliding en andere details van het incident op te tekenen.De vermoedelijke dader was inmiddels vertrokken.

Conflict

Een half uur later werd de verdachte van deze mishandeling aangehouden. Hij was op dat moment in een horecagelegenheid in Gageldonk. De 56-jarige Bergenaar is overgebracht naar een politiecellencomplex en voor het opnemen van een verklaring. De mogelijke aanleiding betreft een al langer slepend conflict tussen de twee mannen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Bron: Politie.nl