Leerlingen hotelschool organiseren benefietdiners voor WNF en Pink Ribbon

BERGEN OP ZOOM – Trotse praktijkdocent Bart Leenders sluit met leerlingen opleiding gastheer/gastvrouw de praktijkopleiding af met een bijzonder evenement. De aankomende horecatalenten van de jubilerende hotelschool organiseren twee benefietdiners en zijn daarbij zelf verantwoordelijk voor de organisatie en presentatie hiervan.

Op 12 januari vindt het benefietdiner plaats voor Pink Ribbon. Tijdens deze gelegenheid wordt er in bijpassende ambiance stilgestaan bij het door de leerlingen zelf aangebrachte goede doel. “Het hele restaurant zal aangekleed worden met een roze touch en het zou leuk zijn als de gasten van deze avond in ‘stijl’ deelnemen”, zegt Bart Leenders. “We kunnen per avond maximaal 50 gasten ontvangen, we hopen natuurlijk voor onze leerlingen én Pink Ribbon dat we alle tafels kunnen bezetten.”

Op 19 januari is het benefietdiner gewijd aan het Wereld Natuur Fonds. Tijdens dit diner zal er een loterij gehouden worden. Iedere gast van het diner ontvangt twee loten maar kan loten bijkopen om meer kans te maken op de leuke prijzen die volledig gesponsord worden door het WNF. “De regio-coördinator events WNF blijkt een oud-leerling te zijn van onze school en draagt graag een steentje bij aan dit mooie initiatief”, aldus Bart. “WNF zal tijdens het diner een presentatie verzorgen over hun werk.”

De benefietdiners  presenteren een 4-gangen diner voor 25 euro, waarvan de school de helft aan het goede doel schenkt. Reserveren kan via 0164-281020.