Leuke actie met Indoor Springkussendorp De Karmel en winkelcentrum Het Kompas

BERGEN OP ZOOM – KijkopBergenopZoom.nl heeft een leuke actie bedacht in samenwerking met Indoor Springkussendorp De Karmel en de ondernemers van winkelcentrum Het Kompas. We hebben van het springdorp vrijkaartjes gekregen en mogen die gratis weggeven.

We kregen 50 kaartjes van de organisatoren van het springdorp/ Daarvan hebben we er tien geschonken aan Kip en Apie, een stichting die feestjes mogelijk maakt voor kinderen bij wie er thuis de financiële middelen niet voor zijn. De overige 40 worden uitgedeeld op winkelcentrum Het Kompas.

Zorg dat je snel bent!

Wat je er voor moet doen? Allereerst snel zijn natuurlijk want weg is weg! Like de Facebookpagina van het winkelcentrum en neem je tablet of telefoon mee zodat je dat ook kunt aantonen. Er zijn twintig kaartjes bij Ambachtsbakker Bergse Plaat te vinden en nog eens twintig bij Bloemenhuis Adriënne. Per persoon kun je maximaal twee gratis tickets krijgen.

Daarnaast is er nóg een kans op een mooie prijs. Als de facebookpagina van Het Kompas 900 likes bereikt (en dat is bijna zo ver) stelt Coiffure René een heerlijk zomers verwenpakket ter beschikking. Even klikken op die knop dus!