Lijst Linssen presenteert zich als lokale variant Forum voor Democratie

BERGEN OP ZOOM – Ton Linssen en zijn rechterhand Sander Siebelink zijn al langere tijd erg gecharmeerd van Thierry Baudet en zijn partij. Daarom wil Lijst Linssen een lokale variant worden van het Forum voor Democratie.

Eerder vandaag liet voorman Linssen weten op deze wijze een ultieme poging te gaan doen om de politieke macht in Bergen op Zoom weer naar zich toe te trekken, al is het maar voor een deel. Met zichzelf als nummer één op de lijst, gevolgd door Siebelink, Louis Wijten en Meino Dam.

Nieuwe aanpak

Er komt tevens ruimte voor jongere gezichten. Op de nummers 5, 6 en 7 staan respectievelijk Ans van Eekeren, Camiel van der Meeren, Danny Aarden. Gevolgd door Toine van Steenpaal, die al wat langer meeloopt.

De nieuwe aanpak moet de partij de energie teruggeven die mensen kennen van vroeger. Zéker van de voorman zelf, die lang grotendeels buiten beeld was. Hij heeft veel last gehad van wat hem overkwam in het Bergse politieke landschap, geeft hij toe. De wijze waarop door een aantal mensen met hem is afgerekend vroeg een flinke tol. Maar dat is nu voorbij, als het aan Linssen en zijn beoogde fractie ligt. Ze willen als Lokaal Forum, met de denkwijze en benadering van het Forum voor Democratie in het achterhoofd, de lokale verkiezingen in.