Man (42) gaat door het lint in woning Prinses Margrietstraat

(Bron: 112 Markiezaten (voor al je regionale 112 nieuws)

BERGEN OP ZOOM – De politie heeft zondagavond een 42-jarige man aangehouden, die compleet door het lint was gegaan in een woning in de Prinses Margrietstraat. De verdachte had onder meer vernielingen in de woning aangericht en een persoon mishandeld. Hij verzette zich hevig bij de aanhouding en agenten moesten hem met pepperspray in bedwang houden. Vermoedelijk was de verdachte onder invloed.

Dat meldt 112Markiezaten: “Zondagavond omstreeks 23.15 uur probeerden agenten te bemiddelen bij een ruzie in en bij een woning aan de Prinses Margrietstraat. Bij één van de partijen was duidelijk drank in het spel want er was niet echt mee te praten. Hij zou in een woning vernielingen hebben gepleegd en iemand hebben geslagen.”

Spuugkap op en in de boeien geslagen

Er werd op dat moment nog geen aangifte gedaan en men hoopte dat de verdachte zou kalmeren. “Maar de man was zo opgefokt dat hij de agenten beledigde. Toen was de maat vol en werd hij aangehouden. Hij verzette zich waardoor de agenten pepperspray inzette om hem rustig te krijgen. Toen hij in de boeien zat probeerde hij de agenten te bespugen wat als resultaat had dat hij een spuugkap op kreeg.”

Vloedgolf aan beledigingen en bedreigingen

Onderweg naar het bureau kregen de agenten van de 42-jarige inwoner van Bergen op Zoom een vloedgolf aan beledigingen en bedreigingen over zich heen. Hij is aan het bureau ingesloten voor de nacht. Hij zal vandaag aan de tand gevoeld worden. De agenten hebben aangifte gedaan, het hele incident is door een bodycam opgenomen.