Marc van der Steen nieuwe bestuurder Stadlander

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BRABANTSE WAL / THOLEN – Woningcorporatie Stadlander heeft in Marc van der Steen een nieuwe bestuurder gevonden. De Raad van Commissarissen van Stadlander benoemt hem per 21 juni 2019.

Marc is een echte volkshuisvester, laat Stadlander weten in een persbericht. Hij staat voor betaalbaar wonen in een duurzame woning en voor goede samenwerking met huurders en wijkpartners. Hij heeft speciale aandacht voor mensen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Marc is opgegroeid in Bergen op Zoom en maatschappelijk actief op de Brabantse Wal. Hij is hierdoor goed bekend met het werkgebied van Stadlander.

Gemotiveerde opvolger

Van der Steen heeft heel veel zin om zich met de collega’s en samenwerkingspartners in te zetten voor de huurders van Stadlander, en de wijken en kernen waarin de huurders wonen. Hij wordt gezien als een goede opvolger van Ton Ringersma, die op 20 juni afscheid neemt van Stadlander. De Raad van Commissarissen verwacht met deze nieuwe bestuurder de ingezette koers voort te zetten en verder te intensiveren.