Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist in Antwerpen

De 23-jarige Max Meijer is sinds zondagnacht vermist. Zijn zus Amy heeft een opsporingsbericht op haar Facebookpagina geplaatst. (Foto: Facebook / Amy Meijer)

OSSENDRECHT / ANTWERPEN – De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zaterdag vermist. Max is voor het laatst gezien in de avond en nacht van zaterdag op zondag, in het centrum van Antwerpen. Zijn zus Amy doet een oproep op Facebook en vraagt mensen, die Max hebben gezien, zich te melden. Amy  vraagt daarbij het bericht te delen.

Max Meijer was een avond gaan stappen in het Antwerpse Schipperskwartier, en had met een vriend afgesproken bij het döner-cafetaria Kababu om hem daar op te halen met zijn auto. Maar Max kwam niet opdagen en de kameraad is per taxi zelf naar huis gegaan. Maar Max kwam niet opdagen en de kameraad is per taxi zelf naar huis gegaan. Voigens berichtgeving in Vlaamse media zou sinds zondagmorgen 6 uur niets meer van hem vernomen zijn. Maandagmorgen is hij niet op zijn werk verschenen en vervolgens is een zoektocht gestart.

*