Mea Dulcea zoekt (jonge) projectzangeressen

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Op zondagmiddag 10 december geeft vrouwenkoor Mea Dulcea een sfeervol Winterconcert in het Groot Arsenaal. Dat lijkt nog ver weg maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Speciaal hiervoor zoekt het koor (jonge) vrouwen en meiden (12+) om een drietal nummers mee te zingen. Het zal onder meer gaan om ‘Winter Song’ van singer-songwriter Sara Bareilles & Ingrid Michaelson en ‘Snow Angel‘ (deel 5) van Sarah Quartel, onder begeleiding van cello. Koordirigent Ted van der Heijdt zal ook de pianobegeleiding verzorgen. 

Vrouwenkoor Mea Dulcea telt nu 27 volwassen vrouwen van verschillende leeftijden en is 55 jaar geleden begonnen als Zeekants Meisjeskoor. Met deze roots in gedachten is het idee ontstaan om speciaal voor dit Winterconcert (jonge) vrouwen en meiden vanaf 12 jaar de kans te geven om vrijblijvend een keer mee te zingen. Het doel is om hen kennis te laten maken met het plezier van het zingen van meerstemmige muziek. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is deelname gratis. Ervaring is niet vereist, muzikaliteit wel. Er zijn inmiddels al negen aanmeldingen maar er is zeker plek voor meer zangeressen.

Repetities

Voor de geïnteresseerden zijn er vooraf zes repetities. Die vinden plaats op 1, 8, 15, 22, 29 november en 6 december, van 19.00 tot 20.00 uur in de aula van de Driemaster, aan de Maaslaan 10. Opgeven voor het concert en de repetities kan via info@meadulcea.nl of via de koorleden. Graag met vermelding van naam, leeftijd en eventuele ervaring.

Meer weten? www.meadulcea.nl