Messentrekker (21) maakt amok om meisje

BERGEN OP ZOOM – In een horecagelegenheid aan de Gertrudisboulevard is in de nacht van zondag op maandag een 21-jarige Bergenaar aangehouden na een vechtpartij. De man had ruzie met een andere bezoeker, waarbij hij volgens een horecamedewerker een mes had getrokken. Bij zijn aanhouding bleek de verdachte inderdaad het steekwapen op zak te hebben. Hij is aangehouden voor verstoring van de openbare orde en voor verboden wapenbezit. De ruzie zou gegaan zijn om een meisje.

Rond twee uur meldde de medewerker van de horecagelegenheid dat er een vechtpartij had plaatsgevonden tussen de 21-jarige man en een andere horecagast. Deze had na het incident het gebouw verlaten. De medewerker verklaarde dat hij een mogelijke steekpartij had verijdeld en dat de man die in het bezit was van het mes nog bij hem in de zaak was.

Ruzie om een meisje

Toen de politie rond half drie ter plaatse kwam, is de 21-jarige Bergenaar aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel waar hij nu nog vast zit. Door de agenten zijn getuigenverklaringen opgenomen en het mes is in beslag genomen. De aangehouden verdachte deed hierop afstand van het mes. Hij verklaarde dat de oorzaak van de vechtpartij een ruzie om een meisje was.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant