Mishandeling in Antwerpsestraat levert waarschijnlijk snel arrestaties op

BERGEN OP ZOOM – Zondagavond hebben twee mannen in de Antwerpsetraat een 41-jarige inwoner van Oudenbosch in elkaar geslagen. Er waren getuigen van de gang van zaken. Eén van hen wist de vechtpartij zelfs af te kappen.

Rond 22.45 uur werd de 41-jarige man uit Oudenbosch door de twee daders aangevallen. Kort daarvoor had het groepje waar de mannen bij hoorden al beledigende dingen naar het slachtoffer geroepen. Hier had hij wat op terug gezegd en kennelijk was dat aanleiding genoeg om hem in elkaar te slaan, aldus het slachtoffer bij zijn aangifte. Hij liep enkele lichte verwondingen op door de mishandeling.

Beelden

Er waren getuigen van het voorval. Eén van hen sprong tussenbeide en scheidde de drie mannen van elkaar, waarna de aanvallers er vandoor gingen. De politie heeft een verklaring opgenomen. Er zijn ook camerabeelden van de mishandeling en daarop zijn de daders zichtbaar. Waarschijnlijk zijn ze al herkend door een agent. Er is nog niemand aangehouden maar de politie verwacht dit op korte termijn wel te kunnen doen.

Bron: Politie.nl