Moeder zoekt getuigen van vechtpartij aan Burgemeester Stulemeijerlaan

BERGEN OP ZOOM – Een 13-jarig meisje is op dinsdag 6 december slaags geraakt met leerlingen van haar school. Er is door één van de aanwezigen een filmpje van gemaakt en dat wordt volop via Whatsapp gedeeld, aldus de moeder van het meisje. Ze hoopt dat er getuigen zijn die zich willen melden bij de politie.

Het meisje wordt in het filmpje een aantal keer geslagen en geschopt door twee meisjes die volgens de moeder een jaar ouder zijn. Het gebeurde bij de bushalte aan de Burgemeester Stulemeijerlaan op dinsdag 6 december, rond kwart over vier ’s middags.

Zowel het aangevallen meisje als de andere betrokken leerlingen komen van de middelbare school ’t Ravelijn uit Steenbergen, aldus de boze ouder. Ze liet weten dat er al melding van de gang van zaken is gedaan bij de politie en dat het komend weekend van een aangifte komt. Haar dochter is door een arts onderzocht en heeft rug- en nekpijn maar ook blauw opgezette jukbeenderen, meldt ze. De aanleiding voor de aanval is volgens haar niet duidelijk. Ze wil graag opheldering over de kwestie en hoopt dat er getuigen blijken te zijn die zich willen melden bij de politie. Het algemene nummer hiervoor is 0900-8844.

UPDATE: Inmiddels heeft één van de ouders van de andere meisjes zich gemeld en laten weten dat ze de situatie zeer betreurt. Ze liet ook weten dat er al diverse pogingen zijn gedaan om de kwestie netjes op te lossen met het betreffende meisje en haar moeder, maar tot nu toe tevergeefs. Ook vindt ze het jammer en vervelend dat het op deze manier in de media terecht kwam. Ze wijst erop dat een ruzie als dit meerdere kanten en oorzaken heeft.

Naam en contactgegevens van de moeder zijn bekend bij de redactie.