Netwerken en kennis delen tijdens Proefmei

INGEZONDEN MEDEDELING

Op vrijdagmiddag 27 mei van 15.00 – 17.00 uur organiseert ZZP West-Brabant een kennissessie over de kracht van evenementen. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en vindt plaats op de binnenplaats van het Markiezenhof in Bergen op Zoom tijdens Proefmei.

De kennissessie op de vrijdagmiddag tijdens Proefmei is een nieuw initiatief. Doel is om ondernemers te laten proeven van de sfeer op dit unieke festival. Maar ondernemers doen ook kennis op over de meerwaarde van evenementen voor hun organisatie. Daarnaast is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken.

Evenementen, Face-to-face in contact met jouw doelgroep

“Het is belangrijk voor ondernemers om zichtbaar te zijn, hun naamsbekendheid te vergroten om daarmee de doelgroep te bereiken. Veel promotie verloopt tegenwoordig via de online kanalen maar het liefst staan ondernemers face-to-face in contact met potentiële afnemers. Zo kunnen ze het complete verhaal vertellen, de beleving overbrengen, hen laten proeven van hun ondernemerschap. Maar hoe pak je dat aan? Welk event is voor jou geschikt en op welke wijze kun je daar je onderscheidende boodschap overbrengen? We willen ondernemers hier op 27 mei over bijpraten waarmee ze inspiratie opdoen voor toekomstige evenementen”, aldus Koen Oosterwaal, projectleider van ZZP West-Brabant, het Kennisplatform voor ondernemers.

Nieuwe verbindingen, innovatie en co-creatie

Dennis van Tilborg, voorzitter van Proefmei, deelt deze middag zijn ervaringen over dit thema. Dennis gaat in op de meerwaarde van evenementen voor ondernemers. Naast zichtbaar te zijn, brengt een evenement nieuwe verbindingen tot stand waardoor er innovaties en co- creaties ontstaan. Ondersteunt door vele praktijkvoorbeelden zet hij ondernemers aan om deze kansen te zien en te benutten. Er is niet één succesformule maar laat je inspireren zodat je met nieuwe ideeën jouw aanpak kunt concretiseren. Aansluitend volgt een interactieve sessie verzorgd door Koen Oosterwaal waarna de aanwezigen het glas heffen op het ondernemerschap.

ZZP West-Brabant is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant. De toegang tot de kennissessie is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Meld je vóór woensdag 25 mei aan via www.zzpwestbrabant.nl.