Nieuwe elementen in derde editie van Night Run Bergen op Zoom

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – De Night Run in Bergen op Zoom krijgt na het succes van de eerste twee edities een vervolg. Dit jaar zal het evenement, georganiseerd door Runnersworld Bergen op Zoom in samenwerking met de Fitfabriek, plaatsvinden op 29 december.

De Night Run is een sfeerloop in het donker waarbij de lopers door middel van een hoofdlampje het parcours wonderlijk verlichten. Tijdens de derde editie worden er een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan het evenement. Zo kunnen deelnemers er dit jaar ook voor kiezen om de ronde van 5km twee keer te lopen. Ook zal er de komende editie per kilometer een ander decennium (60’s, 70’s, 80’s, etc.) uit de muziekgeschiedenis te horen zijn.

Afterparty

De start (19:00 uur) vindt plaats in het bosrijke gebied bij de Stay Okay. De afterparty waarmee de Night Run wordt afgesloten is inmiddels een begrip op zich geworden. Natuurlijk zijn ook supporters welkom. Het goede doel zal wederom KiKa zijn.

De vorige twee edities waren volledig uitverkocht. Lopers die zeker willen zijn van een startbewijs worden aangeraden om tijdig in te schrijven. Kijk voor meer informatie voor de Nightrun of voor inschrijvingen op www.nightrunbergenopzoom.com of op de Facebookpagina van de Night Run Bergen op Zoom.

Foto: Night Run Bergen op Zoom (Facebook)